Køge

Køge

Kan du lide at slentre igennem en historisk charmerende købstad med bindingsværkshuse, hyggelige butikker, gamle gårdmiljøer med cafeer og restauranter? Ja, så vil du elske Køge.

Køge & Vallø Camping ligger i Køge, kun 10 minutters gang fra centrum.

Køge er en utrolig velbevaret købstad, der oser af miljø med musik i de gamle gårde, torvedage onsdage og lørdage og mange spændende detailbutikker. Man spiser også godt i Køge. Et stort udvalg af spisesteder i hele byen. På havnen i Køge finder du ren Nyhavnsstemning med restauranter, caféer og udendørsbeværtninger.

Der er også den smukke Sankt Nicolai Kirke, der er et af byens vartegn. Om sommeren kan man komme op i det 44 meter høje kirketårn og nyde udsigten over byen.

Er du til museer og kunst for du også gode oplevelser i Køge. F.eks. Kan vi nævne KØS – museum for kunst i det offentlige rum, der er et af de eneste af sin slags i verden. Vi har Kjøge Mini-By, der er en historisk opførelse af Køge anno 1865 i størrelsesforholdet 1:10. Husene er opført i miniature mursten og teglsten – det hele håndlavet af meget dygtige entusiaster.

Danmarks ældst daterede bindingsværkshus fra 1527 finder du også i Køge, ligesom du finder det hus fra TV-serien Matador, som Agnes og Røde boede i. Som vi siger i Køge: “Vi vil overraske dig”.

Læs mere om oplevelser i Køge

Billeder og video

Kort

Andre oplevelser

Viser: ALLE

Sorter:

Køge & Vallø Camping