Overnatning

Om overnatningsmuligheder

Overnatning i dejlig natur og frisk luft har været vores varemærke siden 1962. At sove i naturen men samtidig være tæt på byer som både Køge og København. Stemning på Køge & Vallø Camping er afslappet og hyggelig. Vi plejer at sige, at solen altid skinner over Vallø. Og skulle der være en dag uden solskin, så er der så god stemning, at man alligevel bliver i solskinshumør.

Du kan overnatte her på mange måder. Vi har et kæmpe område til telte, hvor du også kan parkere din bil eller cykel ved siden af teltet.

Vi har mange gode el-pladser til både campingvogne og autocampere, både sol- og skyggepladser, så vi finder helt sikkert en plads du kan lide.

Endelig har vi 25 hyggelige og billige campinghytter. Så uanset om du vil holde ferie i vores dejlige natur eller bo billigt tæt på København, så kan vi finde overnatning til dig.

Oplevelser på og nær campingpladsen

Køge & Vallø Camping har den perfekte placering som udgangspunkt for oplevelser i ugevis. Både på pladsen, nær pladsen og i området omkring. Her på siden kan du danne dig et overblik over nogen af mulighederne.

SE OPLEVELSER