Autocamper

Autocamper på Vallø Camping

Hvis du kommer med din egen autocamper har vi en plads der passer dig. Vi har pladser med sol, skygge, læ og udsigt. Hvis du ikke lige får valgt den rigtige plads, så hjælper vi dig gerne med at finde en anden. Vi har også pladser i alle størrelser, så der er faktisk ingen begrænsning på hvor stor din autocamper kan være.

En campingferie på Køge & Vallø Camping giver mange muligheder for både afslapning i naturen og oplevelser i både by, strand og skov. Og afstand til Køge centrum og S-togsstationen er kun 1 km. Det tager 10 minutter at spadsere til centrum.

Stemningen på en campingplads er helt særlig, og du bestemmer selv tempoet i ferien. Læs mere om hvad du kan opleve her på vores side om oplevelser.

Du kan på pladskortet i onlinebookingen selv vælge hvilken plads du vil have. Alle de pladser man kan booke online har mulighed for strøm. Hvis du foretrækker en anden plads end dem onlinebookingen viser, må du gerne booke en campingvognplads til din autocamper.

Vi har faciliteter så du nemt kan tømme og fylde dine tanke i autocamperen.

Vi håber at byde dig velkommen til campingferie på Køge & Vallø Camping.

Du kan læse mere her om camping nær København.

Priser autocamper 2024

Priser er inklusive varmt vand i badet og Wifi 1 time gratis pr. døgn (hele pladsen er ikke dækket)

Pris pr. overnatning
VOKSNE (fra 13 år) Kr. 110,-
BØRN (2-12 år) Kr. 60,-
STRØM Kr. 50,-
PLADSGEBYR Kr. 50,-
HUND Kr. 10,-

Oplevelser på og nær campingpladsen

Køge & Vallø Camping har den perfekte placering som udgangspunkt for oplevelser i ugevis. Både på pladsen, nær pladsen og i området omkring. Her på siden kan du danne dig et overblik over nogen af mulighederne.

SE OPLEVELSER

Køge & Vallø Camping