Hytter

Hyggelige hytter i forskellige størrelser

Hos Køge & Vallø camping kan vi byde dig velkommen til en unik oplevelse. Vi er en af de eneste pladser med feriehytter på Sjælland, hvor du er tæt på det hele og samtidig har adgang til et hav af oplevelser. Hos os kan du tage på hytteferie i forførende naturskønne omgivelser, tæt på strand, naturhistoriske omgivelser og byliv.

Vores campingplads er kendt blandt vores gæster for at have en særlig idyl – en fortryllende stemning og et sted der giver minder for livet.

Uanset om du kommer med telt, campingvogn, autocamper eller lejer en af vores hytter, vil du opleve idyllen her på campingpladsen, som har været centrum for mange campister siden 1962.

Derfor, hvis du er på gennemrejse og har brug for få nætter, eller ønsker en længere ferie med oplevelser i Køge, København, Stevns og Møn er vores hytter meget velegnede og et oplagt valg. Vi har hytter med sovepladser fra 4-6 personer. Du kan her klare de fleste gøremål i hytterne, men toilet og bad benyttes i vores servicebygning tæt på hytterne.

Jo længere jo bedre

Du bestemmer selv opholdets længde. Vores priser er skruet sådan sammen, at jo længere du bliver, jo billigere bliver det pr. døgn. Se priserne neden under ved hver hyttetype.

Der er flere forskellige hytter, så uanset om I er få eller flere, har vi den rette hytte.

Hvis du har gøremål i København, men synes at overnatningen der er for dyr, er det nemt at tage S-toget fra Køge til København.

Du har mulighed for selv at medbringe dyne, pude og linned, eller du kan leje det i receptionen. Slutrengøring er obligatorisk og med i prisen.

Se de forskellige hytter og book dem her

OBS!

HUSK – dyne, pude og linned (eller sovepose). Du kan medbringe det selv eller leje det i receptionen.

Hytterne er ledige fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og skal forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

Sengelinned kr. 120,- pr. person
for hele opholdet
Dyne & pude Kr. 40,- pr. person
for hele opholdet
Hund i hytten Kr. 25,- pr. hund
pr. dag
Elforbrug kr. 3,-/kWh
Afregnes ved afrejse

Har du spørgsmål til noget?

Hvis De har spørgsmål som ikke er besvaret på vores hjemmeside, er De velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS

Køge & Vallø Camping