Hytter

Feriehytter Sjælland

Leder du efter hyggelig, nem og billig ferie overnatning?
Vi kan i dag holde ferie på mange forskellige måder, hvor mange søger tilflugt forskellige steder i ferietiderne. Men det er ikke alle, der har de samme ønsker og behov til deres ferie. Er du en af dem, der gerne vil nyde ferien i Danmark, i naturskønne omgivelser og tæt på mange muligheder, kan en feriehytter på Sjælland være den oplagte løsning.

En idyllisk ferie symfoni
En hytteferie på en campingplads er mere, end blot nogle hytter et stykke væk fra storbyens puslende liv. Det er den perfekte symfoni mellem sommerhus og camping. Både sommerhus og campingpladser er begge oplagt tilflugtssteder, når du ønsker at slappe af komme væk fra den travle hverdag.

Du kan i en feriehytte læne dig roligt tilbage og vinke farvel til dagligdagens kedelige gøremål. Ligeledes kan du på en campingplads opleve en særlig idyl, rar og hyggelig stemning. Børnene kan lege sammen med andre børn, og de voksne kan slappe af og nyde hinandens selskab.

En feriehytte på en campingplads kan ses som en oase i betagende sanselige omgivelser, hvor du kan nyde godt af begge verdner – helt uden at undvære den ene fantastiske oplevelse over den anden. Tilsammen har de kvaliteter, der giver en ultimativ følelse af frihed.

Samlet oversigt over hyttepriser

Overnatningspriser hvis du skal leje en hytte. Prisen er inkl. det antal personer der er plads til i hytten. Disse priser er inklusive varmt vand i badet og Wifi (hele pladsen er ikke dækket)

Hyttepriser pr. døgn
6 personer, 20 M2 Diff. priser. Excl. obligatorisk slutrengøring
med vand og te-køkken
5 personer, 15 M2 Diff. priser. Excl. obligatorisk slutrengøring
med vand og te-køkken
5 personer, 15 M2 Diff. priser. Excl. obligatorisk slutrengøring
uden vand, med te-køkken
5 personer, 10 M2 Diff. priser. Excl. obligatorisk slutrengøring
med vand og te-køkken
4 personer, 10 M2 Diff. priser. Excl. obligatorisk slutrengøring
uden vand, med te-køkken
4 personer, 10 M2 Diff. priser. Excl. obligatorisk slutrengøring
med vand og te-køkken
Tilvalg
Sengelinned Kr. 85,- /pers.
For hele opholdet
Dyne og pude Kr. 25,- /pers.
For hele opholdet
Hund i hytten Kr. 25,- /hund
Pr. overnatning

Hyggelige hytter i forskellige størrelser

Hos Køge & Vallø camping kan vi byde dig velkommen til en unik oplevelse. Vi er en af de eneste med feriehytter på Sjælland, der er tæt på det hele, hvor samtidigt har adgang til et hav af oplevelser. Hos os kan du tage på hytteferie i forførende naturskønne omgivelser, tæt på strand, naturhistoriske omgivelser og byliv.

Vores campingplads er kendt blandt vores gæster for at have en særlig idyl – en fortryllende stemning og et sted der giver minder for livet.

Uanset om du kommer med telt, campingvogn, autocamper eller lejer en af vores hytter, vil du opleve idyllen her på campingpladsen, som har været centrum for mange campister siden 1962.

Derfor hvis du er på gennemrejse og har brug for få nætter, eller ønsker en længere ferie med oplevelser i Køge, København, Stevns og Møn er vores hytter meget velegnede og et oplagt valg. Vi har hytter med sovepladser fra 4-6 personer. Du kan her klare de fleste gøremål i hytterne, men toilet og bad benyttes i vores servicebygning tæt på hytterne.

Jo længere jo bedre

Du bestemmer selv opholdets længde. Vores priser er skruet således sammen, at desto længere du bliver, des billigere bliver det pr. døgn. Vores priser er bygget op således, at jo flere døgn i bor hos os, des billigere bliver det pr. døgn. Se priserne neden under ved hver hyttetype.

Der er flere forskellige hytter, så hvis I er en familie, har vi den rette hytte.

Hvis du har gøremål i København, men synes at overnatningen der er for dyr, så er det nemt at tage S-toget til København.

Du har mulighed for selv at medbringe dyne, pude og linned, eller du kan leje det i receptionen. Slutrengøring er obligatorisk og med i prisen.

Se de forskellige hytter og book dem her

Har du spørgsmål til noget?

Hvis De har spørgsmål som ikke er besvaret på vores hjemmeside, er De velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS