Træf og arrangementer

Træf og arrangementer

Hvert år afholdes mange træf på Køge & Vallø Camping. Store familier, skoler, børnehaver, bilklubber og campingvognsklubber. Mulighederne er mange.

Vi har store hyggelige arealer der reserveres eksklusivt til arrangementet.

Vi har store familier der kommer tilbage år efter år for at mødes. For dem der ikke har campingvogn eller telt er det smart, at de kan bo i en af vores hyggelige campinghytter. Det er en billig måde at samle hele familien på. Og her er noget at lave for alle.

Hvert år  afholdes et stor VW træf, hvor tæt på 100 folkevogne deltager. De flotte biler bliver også luftet i den dejlige natur omkring Køge og Stevns. I 2024 er det 9.-11. august.

Den 31. august 2024 kl. 13-16 får campingpladsen besøg af en masse bilentusiaster og deres flotte veteranbiler fra Kør-til-Køge. Tag hele familien med til en hyggelig eftermiddag, hvor der skal kigges på biler. Måske skal familien dyste i minigolf bagefter?

Vi håber at kunne byde dig velkommen til et træf på Køge & Vallø Camping.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for gode ideer til det næste træf.

Har du spørgsmål til noget?

Hvis De har spørgsmål som ikke er besvaret på vores hjemmeside, er De velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS

Køge & Vallø Camping