Om Køge og Vallø Camping

Om Køge og Vallø Camping

På Køge & Vallø Camping betyder det alt for os, at vores gæster har et godt ophold. En afslappet stemning i naturlige omgivelser, med træer, volde, enge – og tæt på både strand skov og by.

Køge & Vallø Camping er ejet af Vallø Stift, og har været det siden 1962, hvor campingpladsen åbnede. De første par år var det kun for telte, men hurtigt kom campingvogne også med. Siden er der bygget hytter, moderne servicebygninger og pladser til autocampere.

Køge & Vallø Camping har et areal på 15 hektar med plads til 435 enheder, hvoraf de 323 er med el. Vi har to store servicebygninger med alle de faciliteter, man har brug for til en afslappet ferie.

Der er fælleskøkken og puslerum, vaskeri samt fælleshus med TV- og opholdsstue.

I Receptionen kan du altid få svar på spørgsmål om stort og småt, ligesom vi gerne hjælper med turforslag. Her finder du turistbrochurer, vandreturskort, bus- og togplaner samt informationer over, hvad Køge by og omegn byder på.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Køge & Vallø Camping.

KONTAKT OS

Find overnatning på campingpladsen

Overnatning i dejlig natur og frisk luft har været vores varemærke siden 1962. At sove i naturen men samtidig være tæt på byer som både Køge og København. Stemning på Køge & Vallø Camping er afslappet og hyggelig.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

Har du spørgsmål til noget?

Hvis De har spørgsmål som ikke er besvaret på vores hjemmeside, er De velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS

Køge & Vallø Camping