Luksushytter

Luksushytter tæt på København

Camping kommer i mange former, men hytter er stadig en af vores mest populære måder at nyde naturen på, med nogle ekstra bekvemmeligheder du f.eks. savner i et telt.

Vores nyeste og mest luksuøse hyttetype, er 45m2 og indeholder alt, hvad man kan tænke sig af komfort. 3 soveværelser, opvaskemaskine i køkkenet, gulvvarme i badeværelset, 25 m2 syd-vestvendt solterrasse. Sjællands bedste hytter.

 

Du får det bedste fra begge verdener – Bekvemmeligheden ved at sove behageligt og rummeligt, sammen med muligheden for at nyde det fantastiske udendørs og alle de sjove aktiviteter, der følger med camping.

Oplev ægte luksus i smuk natur

Luksushytten har sovepladser til 6 personer i 3 værelser. To rum med enkeltsenge og et rum med dobbeltseng. I køkken/alrum er der spisebord til 6 personer og et hyggelig sofahjørne til afslapning efter en lang dag fyldt med aktiviteter. TV og internetforbindelse er også installeret i hver hytte.

Luksushytten ligger med en smuk udsigt syd-vest, så du vil kunne nyde solen hele dagen på den 25m2 store træterrasse.

Hytten er placeret i et stille og idyllisk område, men er også tæt på vores minigolfbane og legeplads.

Hvis du har gøremål i København, men synes at overnatningen der er for dyr, så er det nemt at tage S-toget til København.

Du har mulighed for selv at medbringe dyne, pude og linned, eller du kan leje det i receptionen. Slutrengøring er obligatorisk og med i prisen.

Du skal selv medbringe køkkenrulle, toiletpapir samt viskestykker. Præcis som når du lejer et sommerhus.

Der er dyner og puder på alle senge.

Priser fra 975 kr./døgn. Klik på “Beregn din pris her”

Se de forskellige hytter herunder og book dem her

Har du spørgsmål til noget?

Hvis De har spørgsmål som ikke er besvaret på vores hjemmeside, er De velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS