Luksushytter

Luksushytter tæt på København

Camping kommer i mange former, men hytter er stadig en af vores mest populære måder at nyde naturen på, med nogle ekstra bekvemmeligheder du f.eks. savner i et telt.

Vores nyeste og mest luksuøse hyttetype, er 45m2 og indeholder alt, hvad man kan tænke sig af komfort. 3 soveværelser, opvaskemaskine i køkkenet, gulvvarme i badeværelset, 25 m2 syd-vestvendt solterrasse. Sjællands bedste hytter.

 

Du får det bedste fra begge verdener – Bekvemmeligheden ved at sove behageligt og rummeligt, sammen med muligheden for at nyde det fantastiske udendørs og alle de sjove aktiviteter, der følger med camping.

Oplev ægte luksus i smuk natur

Luksushytten har sovepladser til 6 personer i 3 værelser. To rum med enkeltsenge og et rum med dobbeltseng. I køkken/alrum er der spisebord til 6 personer og et hyggeligt sofahjørne til afslapning efter en lang dag fyldt med aktiviteter. TV og internetforbindelse er også installeret i hver hytte.

Luksushytten ligger med en smuk udsigt mod sydvest, så du vil kunne nyde solen hele dagen på den 25m2 store træterrasse.

Hytten er placeret i et stille og idyllisk område, men er også tæt på vores minigolfbane og legeplads.

Hvis du har gøremål i København, men synes at overnatningen dér er for dyr, er det nemt at tage S-toget fra Køge til København.

Der er dyner/puder på alle senge. Du har mulighed for selv at medbringe linned, eller du kan leje det i receptionen.  Slutrengøring er obligatorisk og med i prisen.

Du skal selv medbringe køkkenrulle, toiletpapir samt viskestykker, præcis som når du lejer et sommerhus.

Priser fra 975 kr./døgn.

Book din luksushytte her

Har du spørgsmål til noget?

Hvis De har spørgsmål som ikke er besvaret på vores hjemmeside, er De velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS

Køge & Vallø Camping