Golf ved Køge

Golf ved Køge

Er du til golf, så er der gode muligheder for at få svinget golf-armen omkring Køge & Vallø Camping. I en radius af 8 km rundt om campingpladsen ligger hele tre golfklubber.

Vallø Golf

Vallø Golfklub råder over 2 golfbaner.  En 18 hullers golfbane. Banen er i god stand og kendetegnet med hurtige greens. Inspirationen er kommet fra britiske in-land heath/linksbaner. Den anden er en 9 hullers Pay & Play intermediatebane.

Køge Golfklub

I Køge Golfklub har man både Sydbanen og Nordbanen. Sydbanen er en 18 hullers intim parkbane,  mere end 50 år gammel og med små vandhuller undervejs. Banens par er på 72.

Nordbanen har 9 huller. Banen er fra 1999. Det er også en spændende bane, hvor især det korte spil kan trænes. Der er vandhuller imellem flere huller og banen giver udfordringer til alle. Banens par er på 62.

GOLF TIL FAVORABEL PRIS

Bor du på Køge & Vallø Camping, kan du spille golf hos Køge eller Vallø Golf til en favorabel pris. Hør mere i receptionen på campingpladsen.

Køge Golf: 1 dag kr. 350, 2 dage kr. 650
Vallø Golf: kr. 250 pr. dag

Golf Club Harekær

Bladet Golf kalder det “En Lille Sjællandsk Perle”. Banen har 18 huller. De første ni huller har karakter af en parkbane og udfordrer med et kuperet terræn. Banens 18. hul, slutter runden med en sjov udfordring, henover en 80 meter lang sø – lige forneden for restaurantens terrasse, hvor der ofte vil være tilskuere.

Skovbo Golfklub

Den smukkeste og mest kuperede bane i Køge vest for byen. Absolut et besøg værd.

Billeder og video

Kort

Andre oplevelser

Viser: ALLE

Sorter:

Køge & Vallø Camping