Golf ved Køge

Golf ved Køge

Er du til golf, så er der gode muligheder for at få svinget golf-armen omkring Køge & Vallø Camping. I en radius af 8 km rundt om campingpladsen ligger hele tre golfklubber.

Vallø Golf

Vallø Golfklub råder over 2 golfbaner.  En 18 hullers golfbane. Banen er i god stand og kendetegnet med hurtige greens. Inspirationen er kommet fra britiske in-land heath/linksbaner. Den anden er en 9 hullers Pay & Play intermediatebane.

Green-fee:

Hverdage: 200 kr.   Weekend: 250 kr. (100 kr i rabat)

9 hullers Pay & Play intermediatebane: (100 kr i rabat)

Book tid: Ring på 2329 0004 eller via Tidsbestilling i Golfbox eller på www.valloe-golf.dk

Ved ankomst vises dit udleverede campingkort fra Køge & Vallø Camping.

Køge Golfklub

I Køge Golfklub har man både Sydbanen og Nordbanen. Sydbanen er en 18 hullers intim parkbane, som er over 40 år gammel med små vandhuller undervejs. Banens par er på 72.
Nordbanen har 9 huller. Banen er fra 1999. Det er også en spændende bane, hvor især det korte spil kan trænes. Der er vandhuller imellem flere huller og banen giver udfordringer til alle. Banens par er på 62.

Golf Club Harekær

Bladet Golf kalder det “En Lille Sjællandsk Perle”. Banen har 18 huller. De første ni huller har karakter af en parkbane og udfordrer med et kuperet terræn. Banens 18. hul, slutter runden med en sjov udfordring, henover en 80 meter lang sø – lige forneden for restaurantens terrasse, hvor der ofte vil være tilskuere.

Skovbo Golfklub

Den smukkeste og mest kuperede bane i Køge vest for byen. Absolut et besøg værd.

Green Fee: 200 kr

Billeder og video

Kort

Andre oplevelser

Viser: ALLE

Sorter: