CYKELRUTEN BERLIN – KØBENHAVN

Cykelruten Berlin – København

Cykelruten Berlin – København er blevet populær, og Køge & Vallø Camping er blevet et naturligt stop på ruten for mange. Du kan sove i dit medbragte telt eller spare vægten og sove i en af vores hyggelige og billige hytter. Hvis din cykel trænger til en lille reparation eller justering har vi et cykelværksted med alt det værktøj du har brug for, som er til fri afbenyttelse.

Ruten imellem København og Berlin er ca. 700 km. Afhængig af din form er det en tur på 1-2 uger.

Ruten er spændende og varieret og byder på mange oplevelser. Fra Køge går turen over Stevns og UNESCO verdensarv ved Stevns Klint. Man kan lægge vejen forbi både Vallø Slot og middelalderborgen Gjorslev. Tag turen igennem Gjorslev Bøgeskov, som rummer 55 jættestuer.

Så går ruten til Faxeladeplads, Møn og Nykøbing Falster, hvor man kan køre forbi Faxe Kalkbrud og den spektakulære Møns Klint.

I Nykøbing Falster kan du besøge Middelaldercentret. Her udkæmpes drabelige dyster mellem riddere til hest, de store kastemaskiner skyder stenkugler ud over vandet og du kan få en sejltur på Guldborgsund i et middelalderskib.

Herefter går ruten videre til Gedser, og følger den hyggelige og snoede landevej til Danmarks sydspids. Her er der to timers dejlig sejltur til den idylliske Hansestad Rostock ved floden Warnows udmunding i Østersøen.

Ruten går så gennem Mecklenburg, Vorpommern og Brandenburg – gennem landskaber, landsbyer og købstæder til Nieder Neuendorf, hvor det eneste bevarede vagttårn fra Berlinmurens tid findes.

Herfra kan tage S- toget med cykler og bagage det sidste stykke til Berlin. Stå af på Bahnhof Friedrichsstrasse. Det er lige i centrum, kun få minutters cykeltur fra Rigsdagen, Brandenburger Tor og Potzdamer Platz.

Cykelruten København – Berlin er ideel til din cykelferie. Mange muligheder for oplevelser undervejs, og mulighed for at tilpasse turen til dit tempo, og den overnatningsform du foretrækker.

Vi håber at se dig og din cykel her på Køge & Vallø Camping.