Camping nær København

EN MAGISK SAMMENSÆTNING AF DET HELE

Uanset om dig og din familie kommer med autocamper, campingvogn, telt eller lejer en af vores hyggelige hytter, vil I opleve en idyl, som I sent vil glemme. Vores campingplads har siden 1962 vundet hjerter og gjort livet oplevelser rigere for vores gæster.

Campingpladsen befinder sig I frodige grønne og naturlig smukke omgivelser. Det er en perfekt mulighed for dig, der længes efter afslapning og naturlig forkælelse, uden at skulle snøre traveskoene. Mén tag ikke vores ord for det – forskning påpeger at grønne områder bidrager til et mere afslappet sind og et sundere helbred.

Tæt på store naturlige seværdigheder

Vores campingplads liger ikke langt fra naturhistoriske seværdigheder. I kan her tage en tur ud til Stevns Klint en UNESCO verdensarv, som kun ligger 20 km væk fra Køge. Har i mod på en større udflugt, kan I tage en køretur længere ned syd på og opleve Møns Klint.

I kan også tage en tur forbi Karlstrup Kalkgrav omkring Karlslunde, hvor I kan nyde og tage en svømmetur i naturhistoriske omgivelser i en millionærsår gammelt bassin. Men det er ikke det eneste – inden for en times kørsel kan I besøge mange af Danmarks helt store seværdigheder.

Storbyens mange muligheder lige rundt om hjørnet

Efter at du har nydt stranden og den omkringliggende natur, er der et hav af muligheder, hvis du er på udkig efter diverse kulturelle aktiviteter. Med 10 minutters gang kan du stå midt i Køge Centrum, hvor du kan deltage i bylivets puslende aktiviteter.

Køge er en af landets ældste købstæder med en del seværdigheder og kulturelle aktiviteter. Tag på byvandring med et smut forbi Torvet, Borgringen, Køge Miniby og slut af med en plaskende dukkert i Køge svømmehal.

Vil du vide mere om oplevelsesmulighederne i Køge, kan du tage et kig og opdatere dig på: https://oplevkoege.dk/

Er du eventyrlysten og ønsker at udforske mere, kan du hoppe på et S-tog og være i København på ca. 40 min. Med en dag i Danmarks hovedstad er du ikke en oplevelse fattigere!

Her kan du blandt andet opleve og blandt andet se:

  • Christiansborg
  • Zoologisk have
  • Den Blå Planet
  • Nyhavn
  • Tivoli
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Snuppe en is på Langelinie og se den lille havfrue
  • Og meget mere…

Se hvad København har mere at byde på Visit Copenhagen.

Med en camping ferie hos os, får din familie og dig derfor en ultimativ pakke, hvor I både kan nyde storbyens ræs og opleve naturen.

CAMPING NÆR KØBENHAVN MED PLADS TIL ALLE

Pladsens område varier mellem volde, træer, læ-, skygge-, og solpladser med plads til både grupper og private. Hos Køge & Vallø camping går vi op i at have plads til alle, om du kommer alene, gruppe eller familie.

På vores campingplads kan I kaste jer ud i aktiviteter såsom minigolf, petanque, skak eller hilse på vores søde geder. I kan læse mere, om de pågældende aktiviteter her.

KOM OG BESØG VORES OASE AF EN CAMPINGPLADS

Vores campingplads ligger ualmindeligt godt. Med camping nær København, uendelige mange oplevelser rundt omkring og naturen lige på dørtrinet, får I alt i ét, som en dansk feriedrøm kan byde på.

Besøg os og få en fantastisk ferie.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores hyggelige campingplads.

Køge & Vallø Camping