Køge & Vallø Camping byder velkommen til sæson 2021 OBS. Telefonnedbrud. Kontakt os på info@valloecamping.dk

teaser-camping

Campingvogne, autocampere, telte og kørertøjer i alle størrelser. Vi har en plads til dig med den perfekte placering tæt på København, Sjællands hyggeligste købstad Køge, strand og skov. Læs her mere om vores plads og mulighederne her.

hytte

Billig overnatning tæt på København. Den billigste hytte koster 395 DKK for 4 personer. Det er hyggelige træhytter på vores dejlige skovplads. Med plads til 4-6 personer finder vi en hytte der passer til dig. Og jo længere tid du bor i en hytte, desto billigere bliver det pr. døgn. Se priser under hver hytte.

Slutrengøring obligatorisk: 265 kr.

hoppende børn

Køge & Vallø Camping er det ideelt udgangspunkt for mange oplevelser. Stranden og skoven er lige ved siden af, København og Køge er tæt på. Stevns Klint UNESCO Verdensarv er tæt på. Læs mere om det her.

Velkommen til Køge & Vallø Camping

Køge & Vallø Camping har den perfekte placering tæt på stranden, skoven og byen. Det betyder, at vi tilbyder oplevelser til enhver smag.

Uanset om du kommer med telt, campingvogn, autocamper eller lejer en af vores hytter, vil du opleve idyllen her på campingpladsen, som har været centrum for mange campister siden 1962. Det er ikke bare en græsmark. Vi har bevaret skovstemningen, og pladsen er derfor meget varieret med volde, træer, solpladser, læpladser, skyggepladser, større områder til grupper eller mere private pladser, hvis man vil have ro – kort sagt – vi har en plads du kan li´.

Når du har været på stranden og gået en tur i skoven, så er der stadig uendelige muligheder for oplevelser. På 10 minutter kan du gå til Køge Centrum, der er en af Danmarks hyggeligste og ældste købstæder. Her fra kan du også tage S-toget til København, og lige få en dag i hovedstaden. https://oplevkoege.dk/

Stevns Klint er blevet UNESCO verdensarv, og ligger kun 20 km fra Køge og inden for en times kørsel findes mange af de helt store danske seværdigheder. Læs meget mere om dette under oplevelser.

Ja, en uge går hurtigt på Køge & Vallø Camping – faktisk har vi gæster der har været her siden 1964. Og mange kommer igen år efter år.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i 2021 – uanset om det bliver et hyggeligt gensyn eller førstegangsbesøg. Men pas på – det er stærkt vanedannende! Online bookingen er åben for 2021.

Mange hilsner fra Campingchefen

front

Seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så modtager du nyheder og gode tilbud direkte på din e-mail.

https://valloecamping.dk/wp-content/uploads/2018/03/2021050524.html https://valloecamping.dk/wp-content/uploads/2020/09/2021050521.html